Werkwijze

Je gezondheid in topconditie

Worstel je met chronische gezondheidsklachten? Of heb je last van allerlei kwalen, maar kun je de vinger niet leggen op waar ze vandaan komen? Als je al alles geprobeerd lijkt te hebben, vraag je je vast af of je nog wel geholpen kunt worden.

Ik zat 13 jaar lang in hetzelfde schuitje. CVS, burn-out en bijnieruitputting. Darmklachten, vermoeidheid en fybromyalgie. Hormonale problemen, concentratiestoornissen en brain fog. Noem het op en ik had het.

Na een zoektocht van meer dan een decennium leerde ik via de Medical Medium-methode en als orthomoleculair voedingsdeskundige hoe ik voeding, kruiden en supplementen kon inzetten als natuurlijke remedie. Mijn klachten verminderden of bleven weg, en dat is wat ik ook voor jou wil waarmaken. Samen brengen we je gezondheid opnieuw in topconditie.

Zo ga ik te werk

Geen enkele gezondheidssituatie en geen enkel lichaam is hetzelfde. Daarom neem ik uitgebreid de tijd om naar jouw verhaal te luisteren tijdens een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur.

Ik zoek de echte oorzaak van je klachten en begeleid je stap voor stap om je gezondheid zo te verbeteren dat het zelfherstellende vermogen van je lichaam opnieuw geactiveerd wordt. Tijdens elk vervolgconsult bekijken we je vooruitgang en sturen we bij waar nodig.

Hiervoor kun je bij mij terecht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x