Detoxkuur

Uitlaatgassen, sigarettenrook, bewaarmiddelen, pesticiden, zware metalen, huishoudelijke chemicaliën, antibiotica, hormonen in vlees, … We krijgen alsmaar makkelijker schadelijke stoffen binnen. 

Die chemische stoffen hebben een impact: ze tasten onze gezondheid aan en kunnen allerlei klachten veroorzaken. Daarom is het belangrijk om je lichaam af en toe te zuiveren en het te ontdoen van gifstoffen die zich er opgestapeld hebben.

Lichaamsvriendelijk ontgiften

Ik help je om zo’n detoxkuur op een lichaamsvriendelijke manier aan te pakken. We bereiden je lijf voor op de kuur en werken tijdens de kuur ook niet alleen met sappen. Een algemene ontgiftingskuur is een optie, maar we kunnen ook gericht een bepaald deel van je lichaam ontgiften, zoals je maag, darmen of lever. Focussen op het ontgiften van een specifieke gifstof, zoals zware metalen, is ook mogelijk.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in een detoxkuur? Vul het formulier hieronder in om een afspraak in te plannen: digitaal of in mijn praktijk in Tildonk. Niet zeker of je in jouw situatie ook bij mij terechtkunt? Boek een gratis kennismakingsgesprek van een kwartier.

Detoxkuur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x